Presentatie 1, Kevin van de Starre
In het dagelijks leven ben ik student bij het LOT in Utrecht en werkzoekende. Ik heb de cursus succesvol gevolgd omdat: ik meer inzicht heb gekregen hoe er bij tv gewerkt wordt.Dat het niet makkelijk is. Voor al je zelf blijven.

Doordat ik de cursus aandachtig  gevolgd heb kan ik nu beter: praten, mezelf zijn en losser op de camera over komen. En ik heb echt geleerd dat moeder natuur  mij heeft gegeven en dat jezelf moet accepteren zoals je bent.

Van de cursusleiders vond ik dat ze goed werk hebben geleverd goede tips .Goede praktijk technische inzicht gegeven die een goede basisgrond vormen. Er werd wel goed antwoord gegeven op mijn persoonlijke vragen en heb deze tips bij de eindproductie les 8 toegepast.

Ik vond het niveau van de cursus goed ook al was ik de jongste .Het was goed dat er een prima chemie in de groep was.hier door kon je lekker oefenen.

De gegeven oefeningen vond ik leerzaam want je zag bijvoorbeeld hoe het draaiboek van RTL nieuws er uit zag.

Ik vond de cursusruimte en apparatuur voldoende. Alles in deze kleine ruimte was aanwezig.Het zag er niet uit als een cursus ruimte maar als een kleine studio. De kleine groep van maximaal 8 mensen vond ik wel prettig.

Hierdoor kreeg ik wel voldoende persoonlijke aandacht. Je leert namelijk ook van anderen

Puntjes ter verbetering: door blijven gaan zoals er nu les gegeven wordt.

 

 

Terug